Gå direkt till innehåll
Stor sammanställning – här är Sveriges bästa loppisar 2023

Blogginlägg -

Stor sammanställning – här är Sveriges bästa loppisar 2023

Att handla på loppis och second hand är bra för både miljön och plånboken. Under våren och sommaren är svenskarnas loppisintresse som störst – och då vill alla såklart veta var de bästa loppisarna i landet finns.

Därför har vi tagit fram en stor sammanställning baserad på hur våra kära loppisar blivit recenserade på nätet. Här finns de bästa loppisarna i varje region – men också en anpassad lista för den som åker längs våra stora motorvägar i sommar och vill passa på att göra loppisfynd under resan.

Se hela sammanställningen på vår sajt: https://www.sambla.se/blogg/lo...

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Sofia Ekholm

Sofia Ekholm

Presskontakt Head of brand and PR +46704498957

Sambla – jämför och samlar lån

Sambla är en jämförelsetjänst som förmedlar marknadens bästa privatlån och bolån. Genom att erbjuda marknadens största utbud av långivare kan kunderna jämföra lånevillkor, samla sina lån och därmed sänka sina lånekostnader. Sedan starten har Sambla hjälpt närmare 400 000 kunder att förbättra sina lånevillkor. Sambla står för finansiell inkludering och ansvarsfull utlåning. Sambla är en del av Sambla Group som har tillstånd av Finansinspektionen att bedriva konsumentkreditförmedling och försäkringsförmedling.

Sambla
Strandvägen 5B
114 51 Stockholm
Sverige