Gå direkt till innehåll
Alla lån kan bli bättre – konceptet bakom Samblas reklamfilmer

Pressmeddelande -

Alla lån kan bli bättre – konceptet bakom Samblas reklamfilmer

Ett gammalt billån, en resa som togs på kredit eller en renovering av den förra lägenheten – många svenskar dras med äldre lån från olika långivare med vitt skilda villkor. I Samblas senaste reklamfilm illustreras lånen av malplacerade karaktärer som förföljer vanliga människor i olika vardagssituationer.
– Tanken är att på ett lättsamt sätt belysa hur onödigt rörig privatekonomin lätt blir samtidigt som vi upplyser om att det är enkelt att göra något åt det, säger Sofia Ekholm, Head of Brand, Sambla.

Alla lån kan bli bättre. Det är budskapet i lånjämförelsetjänsten Samblas senaste reklamfilmer som just nu visas på tv och webben. I reklamfilmerna illustreras äldre lån av en rad olika karaktärer som följer huvudpersonerna i vardagen. Ambitionen är att med humor visa på bredden av olika lån som tynger de flesta svenskars privatekonomi och informera om att det finns enkla sätt att städa upp bland lånen samtidigt som kostnaderna minskar. I stället för att betala fakturor till olika långivare hjälper Sambla privatpersoner kostnadsfritt att slå ihop flera lån till ett och omförhandla räntenivån.
– Vi har märkt hur många som dras med onödigt höga lånekostnader och inte vet att det går att göra något åt det. Sedan kan det också vara svårt att prioritera något som kan kännas krångligt mitt i en stressig vardag, men det blir lättare när du får lite hjälp, säger Sofia Ekholm.

Alltid ett samtal bort
Sambla är en del av Sambla Group som är en av Nordens största aktörer inom jämförelsetjänster för privatekonomi. Med tillgång till över 40 långivare kan Sambla jämföra olika erbjudanden och hitta det som passar den enskilda konsumenten bäst. För det mesta får låntagaren ett svar redan samma dag som en ansökan har skickats in via hemsidan.
– Vi är väldigt måna om att det ska vara tryggt och kundfokuserat. Privatekonomi kan kännas lite skrämmande för många, därför har vi satsat mycket på vår kundservice och det personliga mötet; vi finns alltid ett samtal bort. Kundnöjdheten är jätteviktig för oss och vi lägger stor vikt vid att våra kunder ska känna sig trygga, avslutar Sofia Ekholm.

Läs mer om Sambla och företagets erbjudande här.

Ämnen


Sambla är en jämförelsetjänst som förmedlar marknadens bästa privatlån och bolån. Genom att erbjuda marknadens största utbud av långivare kan kunderna jämföra lånevillkor, samla sina lån och därmed sänka sina lånekostnader. Sedan starten har Sambla hjälpt närmare 400 000 kunder att förbättra sina lånevillkor.

Presskontakt

Sofia Ekholm

Sofia Ekholm

Presskontakt Head of brand and PR +46704498957

Relaterat innehåll

Sambla - alla lån kan blir bättre

Sambla är en jämförelsetjänst som förmedlar marknadens bästa privatlån och bolån. Genom att erbjuda marknadens största utbud av långivare kan kunderna jämföra lånevillkor, samla sina lån och därmed sänka sina lånekostnader. Sedan starten har Sambla hjälpt närmare 400 000 kunder att förbättra sina lånevillkor. Sambla står för finansiell inkludering och ansvarsfull utlåning. Sambla är en del av Sambla Group som har tillstånd av Finansinspektionen att bedriva konsumentkreditförmedling och försäkringsförmedling.

Sambla
Strandvägen 5B
114 51 Stockholm
Sverige