Gå direkt till innehåll
Här är de dyraste lagen att följa i årets Champions League

Blogginlägg -

Här är de dyraste lagen att följa i årets Champions League

Den 19 september sparkar årets säsong av herrarnas Champions League i fotboll i gång. Manchester City är regerande mästare sedan de vann sin första titel i våras – och det blir spännande att se vad årets upplaga har att bjuda på.

Något som är en konstant för varje säsong är lagens hängivna fans, som reser hundratals mil – och betalar tusentals kronor – för att följa sitt lag runt om Europa.

Men hur mycket kostar det att resa efter sitt lag och se bortamatcher i Champions League? Och för vilka lag är det dyrast?

Vi på Sambla har gjort en sammanställning över samtliga lag i Champions League, och kartlagt vilka lags supportrar som måste resa längst, och för mest pengar.

Vi har också tittat på antal flygmil för varje lag, och den genomsnittliga koldioxidförbrukningen.


Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Marcus Sätherström

Marcus Sätherström

Head of SEO

Sambla – jämför och samlar lån

Sambla är en jämförelsetjänst som förmedlar marknadens bästa privatlån och bolån. Genom att erbjuda marknadens största utbud av långivare kan kunderna jämföra lånevillkor, samla sina lån och därmed sänka sina lånekostnader. Sedan starten har Sambla hjälpt närmare 400 000 kunder att förbättra sina lånevillkor. Sambla står för finansiell inkludering och ansvarsfull utlåning. Sambla är en del av Sambla Group som har tillstånd av Finansinspektionen att bedriva konsumentkreditförmedling och försäkringsförmedling.

Sambla
Strandvägen 5B
114 51 Stockholm
Sverige