Gå direkt till innehåll
I vår valutaomvandlare kan du se hur mycket din månadslön skulle vara värd i ditt favoritspel.
I vår valutaomvandlare kan du se hur mycket din månadslön skulle vara värd i ditt favoritspel.

Blogginlägg -

Hur mycket hade din lön varit värd i ditt favoritspel?

Har du någonsin kollat på saldot på ditt favoritspel och önskat att det var riktiga pengar? Eller undrat hur mycket din månadslön skulle vara värd i The Sims eller Minecraft? Vi har räknat på vilka spelvalutor som är mest – och minst – värdefulla.

2023 har den svenska kronan varit svagare än på 15 år, vilket du säkert känt av om du varit utomlands i sommar. Kanske har du på senaste tiden känt dig lite rikare framför ditt favoritspel? Många dator- och TV-spel av i dag innehåller hela ekonomier – med en egen valuta och marknad.

Vi på Sambla har undersökt vilka spel som har den starkaste respektive svagaste valutan – och vi har också tagit fram en omvandlare så att du kan se hur mycket din månadslön skulle vara värd i några av världens största spel.


Se hela artikeln här: https://www.sambla.se/blogg/sp...

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Sambla – jämför och samlar lån

Sambla är en jämförelsetjänst som förmedlar marknadens bästa privatlån och bolån. Genom att erbjuda marknadens största utbud av långivare kan kunderna jämföra lånevillkor, samla sina lån och därmed sänka sina lånekostnader. Sedan starten har Sambla hjälpt närmare 400 000 kunder att förbättra sina lånevillkor. Sambla står för finansiell inkludering och ansvarsfull utlåning. Sambla är en del av Sambla Group som har tillstånd av Finansinspektionen att bedriva konsumentkreditförmedling och försäkringsförmedling.

Sambla
Strandvägen 5B
114 51 Stockholm
Sverige