Gå direkt till innehåll

Blogginlägg -

Maximala fem stjärnor till Sambla enligt testsajt

När testsajten Bäst i Testet jämför låneförmedlare får Sambla fem stjärnor samt ett totalbetyg på 9.0 – vilket ingen annan låneförmedlare slår.

Sajten hyllar framför allt Samblas kundservice och antalet samarbetspartners.

Bäst i Testet är en test- och jämförelsesajt som ger omdömen på allt från elektronik och hushållsprodukter till tjänster inom privatekonomi.

Nyligen har de granskat några av Sveriges största låneförmedlare, där Sambla var en av dem som fick ett omdöme. Resultatet? Maximala 5 stjärnor samt ett totalbetyg på 9.0, vilket ingen annan låneförmedlare slog

Lyfter fram Samblas kundtjänst

I sitt omdöme lyfter bland annat Bäst i Testet fram Samblas kundtjänst. De skriver att det är ett stort plus att vi erbjuder kundtjänst alla dagar i veckan. De uppmärksammar också den generella uppfattningen hos våra kunder om att man får ett professionellt bemötande och bra hjälp genom hela processen.

Att ha en tillgänglig och kunnig kundtjänst är något vi på Sambla alltid prioriterar – och vi erbjuder samtliga kunder personlig service från våra kunniga rådgivare.

Antalet samarbetspartners höjer betyget

Ytterligare berättar Bäst i Testet hur antalet långivare Sambla samarbetar med sticker ut. Att vi har hela 40 samarbetspartners – både storbanker och nischbanker – gör enligt omdömet att chanserna att hitta ett passande lån ökar.

Precis så resonerar vi på Sambla också. Olika långivare bedömer din kreditvärdighet på olika sätt och ju fler du jämför med desto större är chansen att hitta det bästa lånet för just dig. Att samarbeta med fler långivare än konkurrenterna gör att vi kan hitta den bästa matchningen mellan kund och långivare.

Tar upp Samblas höga betyg bland kunder

I omdömet lyfter man också fram det vi kanske är allra mest stolta över – de många fina betygen från våra kunder.

Bäst i Testet tar upp att vi har över 20 000 omdömen på Trustpilot – fler än någon annan låneförmedlare – och att 88 procent av användarna ger Sambla högsta möjliga betyg. När sajten skärskådat våra kundomdömen ser de att kunderna beskriver tjänsten som snabb och smidig, samt att våra rådgivare gett dem ett bra bemötande och hjälp.

Enligt oss är alla fina omdömen det bästa kvittot man kan få – och det motiverar oss att fortsätta jobba för att göra Sambla ännu bättre för våra kunder!

Läs hela omdömet på Bäst-i-testet.se.

Ämnen

Kategorier

Sambla – jämför och samlar lån

Sambla är en jämförelsetjänst som förmedlar marknadens bästa privatlån och bolån. Genom att erbjuda marknadens största utbud av långivare kan kunderna jämföra lånevillkor, samla sina lån och därmed sänka sina lånekostnader. Sedan starten har Sambla hjälpt närmare 400 000 kunder att förbättra sina lånevillkor. Sambla står för finansiell inkludering och ansvarsfull utlåning. Sambla är en del av Sambla Group som har tillstånd av Finansinspektionen att bedriva konsumentkreditförmedling och försäkringsförmedling.

Sambla
Strandvägen 5B
114 51 Stockholm
Sverige