Gå direkt till innehåll

Blogginlägg -

Studie: Bästa länderna i världen att arbeta i 2023

Alla har någon gång drömt om att jobba från ett varmare land eller i en häftig storstad. I och med rådande inflationskris så har vi gjort en undersökning för att hitta de bästa arbetsplatserna år 2023 - som även gör att du säkerställer dina levnadsstandarder!

Vi rankade länder inom ‘Organisationen för ekonomiskt samarbete och utveckling’ (OECD) mot faktorer som sysselsättningsgrad, kostnad för barnomsorg och lyckoindex – och resultatet kan hjälpa dig att bestämma vart du ska flytta härnäst!

Topp 3 bästa länderna att arbeta i

  1. Island
  2. Danmark
  3. Norge

Läs hela undersökningen här och ta del av de olika faktorerna

English version

Ämnen

Sambla – jämför och samlar lån

Sambla är en jämförelsetjänst som förmedlar marknadens bästa privatlån och bolån. Genom att erbjuda marknadens största utbud av långivare kan kunderna jämföra lånevillkor, samla sina lån och därmed sänka sina lånekostnader. Sedan starten har Sambla hjälpt närmare 400 000 kunder att förbättra sina lånevillkor. Sambla står för finansiell inkludering och ansvarsfull utlåning. Sambla är en del av Sambla Group som har tillstånd av Finansinspektionen att bedriva konsumentkreditförmedling och försäkringsförmedling.

Sambla
Strandvägen 5B
114 51 Stockholm
Sverige