Gå direkt till innehåll
Sambla har sammanställt var du ska åka i höst för att få flest soltimmar per krona.
Sambla har sammanställt var du ska åka i höst för att få flest soltimmar per krona.

Nyhet -

Här får du flest soltimmar för pengarna i höst

Sommaren må gå mot sitt slut i Sverige, men på många andra ställen i världen går det fortfarande att få sol och bad. Men vart ska man åka för att få mest sol för pengarna? Det har vi på Sambla räknat på!

Genom att ta de 50 mest populära turistländerna i världen och räknat på genomsnittliga hotell- och flygpriser till landets huvudstad – eller annat populärt turistmål – och slå ihop det med landets genomsnittliga soltimmar per dag har vi tagit fram en topplista över vilka solsemestrar som ger mest valuta för pengarna för en veckas semester.

Här hittar du tabellen i sin helhet: https://www.sambla.se/blogg/ha...

Här ser vi att det är Polen och Warszawa du ska åka till om du vill komma undan allra billigast – tätt följt av Turkiet och Istanbul. Istanbul har desto fler soltimmar per dag, men priset per soltimme ökar med ett något dyrare flyg – vilket även gäller för länder som Albanien, Cypern och Förenade Arabemiraten. Flygpriserna vi tittat på gäller flyg från Stockholm.

På vår sajt
har vi dessutom sammanställt hur mycket en genomsnittlig middag och en öl kostar i varje land och betygsatt varje resmål på en 10-gradig skala där vi räknar in både prisvärdhet och solsäkerhet – se mer här: https://www.sambla.se/blogg/ha...

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Marcus Sätherström

Marcus Sätherström

Presskontakt Head of SEO 0702480488

Sambla – jämför och samlar lån

Sambla är en jämförelsetjänst som förmedlar marknadens bästa privatlån och bolån. Genom att erbjuda marknadens största utbud av långivare kan kunderna jämföra lånevillkor, samla sina lån och därmed sänka sina lånekostnader. Sedan starten har Sambla hjälpt närmare 400 000 kunder att förbättra sina lånevillkor. Sambla står för finansiell inkludering och ansvarsfull utlåning. Sambla är en del av Sambla Group som har tillstånd av Finansinspektionen att bedriva konsumentkreditförmedling och försäkringsförmedling.

Sambla

Strandvägen 5B
114 51 Stockholm
Sverige