Gå direkt till innehåll
Här är årets julklappar  – sett till vad svenskarna faktiskt söker efter

Blogginlägg -

Här är årets julklappar – sett till vad svenskarna faktiskt söker efter

Julen närmar sig och julklappshandlingen likaså. Brädspelet utsågs till årets julklapp 2023 – men vi kunde inte låta bli att undra över vilka prylar som svenskarna faktiskt söker efter detta året. Därför har vi sammanställt de produkter som ökat och minskat mest i sökningar under det senaste året!

Facit verkar vara ett par färgglada tofflor – medan den trendkänslige samtidigt bör undvika stormkök och padelracket.

Genom att sammanställa söktrender från Google har vi på Sambla hittat vad svenskarna söker efter mest under 2023, jämfört med 2022. Vi har också tittat på vilka sökningar som blir allt färre – en hint på vad du kanske inte bör lägga under granen i år.

För att uppmuntra till en julhandel hälsosam för plånboken har vi också listat de populäraste klapparna under 500 kronor!

Se hela undersökningen på vår sajt: https://www.sambla.se/blogg/ar...

God jul!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Marcus Sätherström

Marcus Sätherström

Head of SEO

Sambla – jämför och samlar lån

Sambla är en jämförelsetjänst som förmedlar marknadens bästa privatlån och bolån. Genom att erbjuda marknadens största utbud av långivare kan kunderna jämföra lånevillkor, samla sina lån och därmed sänka sina lånekostnader. Sedan starten har Sambla hjälpt närmare 400 000 kunder att förbättra sina lånevillkor. Sambla står för finansiell inkludering och ansvarsfull utlåning. Sambla är en del av Sambla Group som har tillstånd av Finansinspektionen att bedriva konsumentkreditförmedling och försäkringsförmedling.

Sambla
Strandvägen 5B
114 51 Stockholm
Sverige