Gå direkt till innehåll
En ny svensk sedel med Greta Thunberg? Här tar vi reda på vem som hade prytt sedlarna om det bestämdes genom popularitet.
En ny svensk sedel med Greta Thunberg? Här tar vi reda på vem som hade prytt sedlarna om det bestämdes genom popularitet.

Blogginlägg -

Hur hade våra sedlar sett ut med de mest populära kändisarna?

Borde Sverige ha en sedel med Greta Thunberg på? Borde Norges sedlar prydas av Erling Haaland? Ja, i alla fall om vi hade bestämt vilka som ska vara på sedlarna utefter popularitet.

Du har väl inte missat att vi på Sambla har tittat på vem som skulle kunna pryda sedlarna i Norden – och några av världens största länder – om det bestämdes genom popularitet.

Genom att titta på vem från varje respektive land som är mest eftersökt på Wikipedia har vi tagit fram alternativa sedlar, som pryds av alla från Cristiano Ronaldo till Margot Robbie.

Se hela artikeln här: https://www.sambla.se/blogg/al...

Andra relevanta undersökningar:

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Marcus Sätherström

Marcus Sätherström

Head of SEO

Sambla – jämför och samlar lån

Sambla är en jämförelsetjänst som förmedlar marknadens bästa privatlån och bolån. Genom att erbjuda marknadens största utbud av långivare kan kunderna jämföra lånevillkor, samla sina lån och därmed sänka sina lånekostnader. Sedan starten har Sambla hjälpt närmare 400 000 kunder att förbättra sina lånevillkor. Sambla står för finansiell inkludering och ansvarsfull utlåning. Sambla är en del av Sambla Group som har tillstånd av Finansinspektionen att bedriva konsumentkreditförmedling och försäkringsförmedling.

Sambla
Strandvägen 5B
114 51 Stockholm
Sverige