Gå direkt till innehåll
Vi har tittat på hur ett Monopolbräde hade kunnat se i bland annat Västsverige, baserat på var de dyraste adresserna finns.
Vi har tittat på hur ett Monopolbräde hade kunnat se i bland annat Västsverige, baserat på var de dyraste adresserna finns.

Blogginlägg -

Så hade brädspelet Monopol kunnat se ut där du bor [Skåne, Småland, Västsverige, Norrland mm]

Som de flesta känner till så utspelar sig det klassiska brädspelet Monopol i Stockholm. Där är Drottninggatan och Norrmalmstorg bland de dyraste adresserna – men hur hade det set ut i andra delar av Sverige?

Baserat på var de dyraste och mest exklusiva adresserna finns i varje region har vi tittat på hur ett monopolbräde hade kunnat se ut i:

  • Västsverige
  • Skåne
  • Småland
  • Norrland
  • Dalarna
  • Halland.

I vår undersökning har vi tittat på kvadratmeterpriser för sålda bostäder under 2022 och 2023. Vi har även tittat på hur det klassiska monopolbrädet i Stockholm hade kunnat ritats om efter samma premisser.

Se hela undersökningen här: https://www.sambla.se/blogg/mo...

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Marcus Sätherström

Marcus Sätherström

Head of SEO

Sambla – jämför och samlar lån

Sambla är en jämförelsetjänst som förmedlar marknadens bästa privatlån och bolån. Genom att erbjuda marknadens största utbud av långivare kan kunderna jämföra lånevillkor, samla sina lån och därmed sänka sina lånekostnader. Sedan starten har Sambla hjälpt närmare 400 000 kunder att förbättra sina lånevillkor. Sambla står för finansiell inkludering och ansvarsfull utlåning. Sambla är en del av Sambla Group som har tillstånd av Finansinspektionen att bedriva konsumentkreditförmedling och försäkringsförmedling.

Sambla
Strandvägen 5B
114 51 Stockholm
Sverige