Gå direkt till innehåll
Sambla blir huvudsponsor åt Gry med vänner – får egen programpunkt

Pressmeddelande -

Sambla blir huvudsponsor åt Gry med vänner – får egen programpunkt

Under hela 2023 kommer låneförmedlaren Sambla att vara ensam huvudsponsor till det folkkära radioprogrammet Gry med vännerpå Mix Megapol. Samarbetet innebär bland annat att Sambla kommer att ha en stående programpunkt varje månad där en representant från företaget delar med sig av ekonomitips och kommenterar de senaste händelserna inom finansvärlden.
– Vi är väldigt stolta över samarbetet och ser fram emot att få dela med oss av vår kunskap i ekonomiska frågor under det kommande året, säger Martin Dehlin, Media Manager på Sambla.

I år kommer den populära radioshowen Gry med vänner på Mix Megapol, som leds av programledaren Gry Forsell, att sponsras av låneförmedlaren Sambla. Samarbetet innebär även att företaget, som hjälper privatpersoner att jämföra och samla lån från över 40 långivare, blir en del av underhållningsprogrammet. Varje månad kommer en representant från Sambla att besöka studion för att dela med sig av tips, reagera på ekonomiska händelser och kommentera aktuella finansfrågor.
– Det ska bli väldigt spännande att bli en del av Gry med vänner. Vår programpunkt kommer att handla om vardagliga ekonomitips som vad man ska tänka på inför deklarationen eller hur man kan lägga upp sin ekonomi när finansmarknaden stormar. Vår ambition är att bidra med värde till lyssnaren och vi är väldigt glada över möjligheten att få dela med oss av den kunskap som vi har efter många år inom låneförmedling, säger Martin Dehlin.

Vill demokratisera lånemarknaden
Mix Megapols morgonshow Gry med vänner började sändas redan 2004 och har genom åren kommit att bli en favorit för många av radiokanalens lyssnare. Programmet präglas av en avslappnad ton och innehåller ett flertal stående inslag som har letts av folkkära kändisar som Mikael Tornving, Keyyo och Sigge Eklund. Under 2023 kommer Gry med vänner att sändas varje vardag mellan 06.00 och 10.00 och förväntas följas av drygt 650 000 lyssnare.
– För oss är samarbetet en fantastisk möjlighet att nå ut brett till det svenska folket. Gry med vänner är otroligt omtyckt bland många samhällsgrupper och står för värderingar som vi på Sambla delar. Vi vill demokratisera lånemarknaden och göra den mer tillgänglig för alla medborgare. Då känns det perfekt att bli en del av ett folkligt program som Gry med vänner, avslutar Martin Dehlin.

Ämnen


Sambla är en jämförelsetjänst som förmedlar marknadens bästa privatlån och bolån. Genom att erbjuda marknadens största utbud av långivare kan kunderna jämföra lånevillkor, samla sina lån och därmed sänka sina lånekostnader. Sedan starten har Sambla hjälpt närmare 400 000 kunder att förbättra sina lånevillkor.

Kontakter

Marcus Sätherström

Marcus Sätherström

Presskontakt Head of SEO 0702480488

Relaterat innehåll

Sambla – jämför och samlar lån

Sambla är en jämförelsetjänst som förmedlar marknadens bästa privatlån och bolån. Genom att erbjuda marknadens största utbud av långivare kan kunderna jämföra lånevillkor, samla sina lån och därmed sänka sina lånekostnader. Sedan starten har Sambla hjälpt närmare 400 000 kunder att förbättra sina lånevillkor. Sambla står för finansiell inkludering och ansvarsfull utlåning. Sambla är en del av Sambla Group som har tillstånd av Finansinspektionen att bedriva konsumentkreditförmedling och försäkringsförmedling.

Sambla

Strandvägen 5B
114 51 Stockholm
Sverige