Gå direkt till innehåll
Sambla sponsrar Talang 2023 – ”fantastiskt program som samlar hela Sverige”

Pressmeddelande -

Sambla sponsrar Talang 2023 – ”fantastiskt program som samlar hela Sverige”

Nu inleder TV4s populära underhållningsprogram Talang en ny säsong med sändningar varje fredag fram till finalen i mitten av mars. Bakom årets produktion står bland annat låneförmedlaren Sambla som är en av programmets huvudsponsorer.
– Vi på Sambla är väldigt stolta över att stödja talang och ser mycket fram emot att följa årets säsong, säger Sara Schröder, brand manager på Sambla.

Med start 13 januari kommer TV4s framgångsrika fredagsunderhållning Talang att sändas varje vecka fram till finalen 17 mars. I programmet visar svenskar upp sina okända talanger för en kändisjury med chansen att gå vidare i tävlingen. I år är låneförmedlaren Sambla, som hjälper privatpersoner att jämföra och samla lån från över 40 långivare, en programmets huvudsponsorer.
– För oss känns det naturligt att stötta en produktion som Talang. Programmet är ett av få som samlar stora delar av Sveriges befolkning och underhåller över generationsgränserna. Det är fantastiskt. Utöver att utgöra ett bra skyltfönster känns det bra att lyfta fram premissen för produktionen – att alla har en talang värd att beundra. Det är en värdering som vi delar, säger Sara Schröder.

Reklamfilm med starkt budskap
I samband med säsongsstarten har Sambla lanserat en ny reklamfilm, producerad av det framgångsrika Stockholmsbaserade produktionsbolaget Good Enough Media, som kommer att sändas under hela programperioden. I filmen får tittaren följa ett antal personer med vitt skilda färdigheter med budskapet att alla har en talang. Bland andra syns vinnaren av Talang 2014, Jon-Henrik Fjällgren, som jojkar i ett snötäckt norrländskt landskap. Filmen avslutas med att konstatera att talang kan uttrycka sig i olika former och att Samblas talang är att jämföra och samla lån åt privatpersoner.
– Tanken med reklamfilmen är att visa upp hur brett talangbegreppet är. Det kan vara alltifrån otroligt imponerade jojk och fantastiska konståkningshopp till en fallenhet för att underhålla vänner vid en middagsbjudning eller, som i vårt fall, att jämföra lån, säger Sara Schröder innan hon avslutar:
– Vi är väldigt stolta över att vara en del av årets upplaga av Talang och kommer att följa säsongen med entusiasm.

Ämnen


Sambla är en jämförelsetjänst som förmedlar marknadens bästa privatlån och bolån. Genom att erbjuda marknadens största utbud av långivare kan kunderna jämföra lånevillkor, samla sina lån och därmed sänka sina lånekostnader. Sedan starten har Sambla hjälpt närmare 400 000 kunder att förbättra sina lånevillkor.

Kontakter

Johan Nyman

Johan Nyman

Presskontakt Head of Communications +46 70 646 95 55

Relaterat innehåll

Sambla – jämför och samlar lån

Sambla är en jämförelsetjänst som förmedlar marknadens bästa privatlån och bolån. Genom att erbjuda marknadens största utbud av långivare kan kunderna jämföra lånevillkor, samla sina lån och därmed sänka sina lånekostnader. Sedan starten har Sambla hjälpt närmare 400 000 kunder att förbättra sina lånevillkor. Sambla står för finansiell inkludering och ansvarsfull utlåning. Sambla är en del av Sambla Group som har tillstånd av Finansinspektionen att bedriva konsumentkreditförmedling och försäkringsförmedling.

Sambla
Strandvägen 5B
114 51 Stockholm
Sverige