Gå direkt till innehåll
Bästa loppisarna längs E4, för de som ska ut på vägarna i jul.
Bästa loppisarna längs E4, för de som ska ut på vägarna i jul.

Blogginlägg -

Begagnade julklappar allt populärare – här är landets bästa loppisar

Att köpa begagnade julklappar blir allt vanligare – något som är bra både för din plånbok och för miljön. Den som är på jakt efter de bästa klapparna ska såklart söka upp de bästa loppisarna – något vi på Sambla sammanställt i en stor guide.

Redan 2018 blev "det återvunna plagget" årets julklapp, och enligt en nyligen gjord undersökning från Postnord och HUI Research är begagnade julklappar en trend som fortsätter att växa.

Att allt fler blir medvetna om att man inte måste köpa nyproducerat till vänner och familj till jul är något vi på Sambla tycker är positivt. Det är nämligen inte bara bra för miljön – utan även för din privatekonomi.

Och du har väl inte missat att vi redan sammanställt en stor guide över de bästa loppisarna och second hand-butikerna i Sverige? Perfekt inför julhandeln!

På vår sajt hittar du både nationella och regionala topplistor, samt en guide till de bästa loppis-stoppen längs motorvägarna: https://www.sambla.se/blogg/lo...

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Marcus Sätherström

Marcus Sätherström

Head of SEO

Sambla – jämför och samlar lån

Sambla är en jämförelsetjänst som förmedlar marknadens bästa privatlån och bolån. Genom att erbjuda marknadens största utbud av långivare kan kunderna jämföra lånevillkor, samla sina lån och därmed sänka sina lånekostnader. Sedan starten har Sambla hjälpt närmare 400 000 kunder att förbättra sina lånevillkor. Sambla står för finansiell inkludering och ansvarsfull utlåning. Sambla är en del av Sambla Group som har tillstånd av Finansinspektionen att bedriva konsumentkreditförmedling och försäkringsförmedling.

Sambla
Strandvägen 5B
114 51 Stockholm
Sverige